2015. május 25., hétfő

Kezdetek

Athan. Vicces, és jókedvű. Ilyennek ismerték kívülről, az emberek. Viszont senki sem tudta min megy át, és hogy milyen okból kifolyólag olyan ő, amilyen. Édesapja a hazát szolgálta egész életében, s fiát nem igen akarta megismerni. Anyukája pedig kedves, és alázatos nő volt, aki nem taposta el az embereket, nem alázott meg senkit, hogy elérje a céljait, talán ezért is tartott ott, ahol. Ez a fiú mégis, egy olyan külsőt öltött fel, amit szeretett hordani, mégis jól esett volna ha valaki meghallgatja, és megérti. De nem volt senki. Azt hiszem, úgy igazán, barátai sem voltak. Most ne úgy képzeljétek el, hogy lúzer volt, vagy stréber, akit csúfoltak, egyszerűen a törött sugárzása nem vonzott senki. A régi iskolájában.
   Mikor tizenhat éves lesz, és édesanyja összeköltözik valakivel, úgy dönt, hogy most már eljött az ő ideje, végre új életet kezdhetne. Néhány akadály, amit ez a halkan dobogó szív átugrik, és máris ott van álmai iskolájában, és rémálmaiban szereplő emberekkel. Talán mégis vissza kéne mennie? De hogy adhatná fel ilyen könnyen? Hisz kitudja mit rejt a sors. Athan küszködik, elesik, és feláll, amíg valami nem történik. Egy új lány, jégbe zárt személyiséggel, akit Athan egyből kiszúr magának. És nem szerelemből! Egyszerűen, úgy érzi, muszáj felolvasztania azt a jeget, mert lát benne valamit. Itt kezdődik, a legjava. Őrült tréfák, vicces szívatások, mindezt egy valakiért, aki nem is ismer, aki miatt nincsenek mély érzelmei, és mégis valami a fiúban készteti arra, hogy megnevettesse a lányt, hogy mellette legyen.
Egy döcögősen induló, utálattal kezdődő 'kapcsolat'. Otthoni problémák. Apa akit, sosem érdekelt a fia, egy anya aki meggyötört és mégis boldog. Egy fiú, aki keresi önmagát, és a hozzá tartozó emberek.
Garantált a nevetés, és a cikis helyzetek. Megható, érzelmes részek(a fiú érzelmei). Meg megannyi más! Csak tarts velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése